Om

Hm…. Var ska jag börja? Älskar djur och natur, nej det blir fel.

För 2 år sedan köpte jag en jättefin gård utanför Lessebo. Det var lagom nära min åldriga mamma och tillräckligt långt ut på landet för att känna lugnet, naturen och djuren (där kom det).

Sagt och gjort, så flyttade jag och min dotter samt hästen Mira, katterna Sigge och Simba in i maj och föga anade vi att det skulle bli den varmaste, torraste sommaren i mannaminne samt att den där snickeriverkstaden på gården som så att säga följde med på köpet skulle utvecklas till en gårdsbutik och café.

Nu så där knappt 1,5 månad innan vi öppnar undrar jag ifall jag är galen (hela min familj har redan bestämt sig för att jag är det, men jag är inte helt övertygad än). Det är så mycket kvar att fixa men det viktigaste är klart: min idé om att dela med mig till mina besökare av denna underbara gård, få titta på naturen och djuren, fika under äppelträden, strosa bland odlingarna, bara vistas ute i naturen, känna vinden, höra fåglarna och äta säker mat (närodlat, ekologiskt, utan kemiska tillsatser) och det viktigaste av allt……

utan mobilen ett tag! (lugn, ligger inlåst i ett skåp och du har nyckeln)