Dagens meny

 

Lunch

(vi har bl a följande men kanske inte riktigt allt). Variationer förekommer pga kockens impulser och tillgång på råvaror.

Säsongens soppa med surdegstoast

Antiinflammatorisk linsgryta (gjord på kulturlins från Gotland) med potatis

Matpaj med grönt och skönt (taco/svamp/ost och skinka)

Omelette med brie och salami/ost och skinka samt säsongens sallad

 

Helgmeny:

Till helgen har vi ibland lite extra gott beroende vad vi har fått tag på av närliggande producenter.

Oftast viltkött, lamm eller fint nöt/fläskkött.

Priset är 250:-/person

 

Fika:

Vaniljknut med vetesurdeg eller kanelsnurra

Kladdkaka m chokladbitar och grädde /kladdkaka med pirr (piripiri)

Chokladboll

Våfflor på dinkelsikt m grädde och sylt

Intolerant alternativ( kan vara bärtartelette m grädde eller äppelpaj med mandelmjöl)