Öppet!

Nu har jag vilat upp mig efter sommaren och mycket, mycket har hänt sedan dess. Jag har sålt min gård, ja, ni hörde rätt, jag sålde gården!

Det blev för mycket helt enkelt, med allt arbete och ansvar. Jag var helt slut och det kändes inte roligt längre. Nu har vi öppet 3 helger till, sedan ska jag fundera på vad jag vill göra i framtiden.

Kanske blir det en nyöppning på ett ställe en bit härifrån(jag måste fundera ordentligt på vad jag vill och orkar) eller så blir det inte. Vi får se!

Säkert är i a f att det har varit väldigt lärorikt och jobbigt att starta och driva denna gård samt café OCH fantastiskt kul också. Mycket tack vare er söta, fina stammisar och gäster som så troget har kommit och fikat eller ätit.

Så här blir det nu framöver:

20-21/11- kl. 10.00-16.00 122:ans runda

18.00-21.00 pizzakväll med vin och ölrättigheter, (tyvärr ingen livemusik pga sjukdom)

27-28/11 kl. 11.00-17.00 Loppiscafé (utförsäljning av allt på caféet samt fika, OBS ingen mat)

4-5/11      kl. 10.00-16.00 122:ans runda igen och loppiscafé, se ovan.

 

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Post

Semester?Semester?

Frivillig eller ofrivillig? Ja, ofrivillig för min del. Sjukgymnastens rekommendation: vila armarna och göra övningar samt stretching. Men å andra sidan känns det välbehövligt innan hösten och vinterns upptåg sätter

READ MOREREAD MORE

SeptemberSeptember

Vilken händelserik sommar! Tack till alla som har varit och gästat oss i sommar och till alla er som hade tänkt att komma men något kom i vägen. Det är

READ MOREREAD MORE