Säsongsöppning!

Välkomna tillbaka till oss i Anneberg! Efter en liten vila (inte för oss) har vi slagit upp dörrarna inför säsongen 2021. Hur nu det kommer att bli? Med pandemi, vaccin och allmän oro.

Men vi tänker så här: Vi är rädda om varandra, håller avstånd och njuter av det som går så länge. Fångar nuet. Naturen och djuren är ju runtomkring oss som tröst och en källa till välbefinnande, så det kan vi njuta av. Och god och nyttig mat samt fika.

Därför har vi tänkt att erbjuda ett lite extra omtänksamt koncept denna säsong. Vi har som sagt tidigare installerat en vedeldad bak/pizzaugn medan vi hade stängt (mycket slit med den). Tanken är att även ugnen ska bidra till hållbarhetstänket. Det är en speciellt isolerad ugn som håller värmen länge och jag är fortfarande förvånad över hur lite ved det går åt. Vi eldar dessutom bara björk för att få de nyttiga antioxidanterna från askan. Så var inte orolig ifall det är lite aska på maten, bara nyttigt.

Vi kommer att ha pizzakvällar med fantastisk ekologisk surdegpizza och även Drive-Thru för de som inte vill/kan gå in och äta. Vi har dessa kvällar fredag-lördag 18.00-20.oo. Boka bord på 073-522 58 18 (det kan vara fullt om ni kommer obokade).

Vi har även fixat lite gott att dricka till; härlig äkta cider från prisbelönta Äppelboden i Blekinge och ekologisk öl från svenska bryggerier, men det är 3,5% alkoholhalt som max (än så länge).

Så nu hoppas vi på en härlig vår då vi kan njuta av solen, naturen och djuren. Till det en nyttig, god, hållbar utvecklings- lunch-fika-pizza samt dryck!

Varmt välkomna!

Kram, Josefine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Post

Semester?Semester?

Frivillig eller ofrivillig? Ja, ofrivillig för min del. Sjukgymnastens rekommendation: vila armarna och göra övningar samt stretching. Men å andra sidan känns det välbehövligt innan hösten och vinterns upptåg sätter

READ MOREREAD MORE