Semester?

Frivillig eller ofrivillig? Ja, ofrivillig för min del. Sjukgymnastens rekommendation: vila armarna och göra övningar samt stretching.

Men å andra sidan känns det välbehövligt innan hösten och vinterns upptåg sätter igång. Ladda batterierna lite och ladda om. Har många planer på gång med vedeldad bakugn, kurser, catering och och konferenser/bokade evenemang. Skynda långsamt, Jossan!

Vi får se vad det blir, men först en veckas vila för kropp och själ. Ska se efter ifall höstkantarellerna har kommit upp men framför allt sitta och läsa. Sa jag det att jag älskar att läsa? Börjar med den fina boken om Bakugnen enligt Västerbottnisk modell som jag fick av Sandras morfar ”Bagar-Bengtsson”. Tack! Den är så fin och välskriven.

Lägger upp lite bilder på mitt studiebesök hos Mikklagård och Jonas Castell som visade oss deras fantastiska bakugn.

Tack till Jonas och Joanna(min väninna) för en trevlig och lärorik dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Post

PremiärdagsPremiärdags

Det börjar närma sig öppningsdagen. Jag har satt torsdagen den 4 juni som första dagen man kan komma och njuta och fika. Det blir möjligt att komma och fika samt

READ MOREREAD MORE