September

Vilken händelserik sommar! Tack till alla som har varit och gästat oss i sommar och till alla er som hade tänkt att komma men något kom i vägen. Det är inte försent än. Gårdsbutiken och caféet kommer att vara öppen i höst och i vinter också.

Det har varit så många gäster här och fikat och myst i vårt trädgårdscafé. Ibland har det varit helt fullt och vi har varit helt slut efter att ha serverat x antal våfflor, omeletter, kladdkakor med grädde m.m. Men det har varit roligt och lärorikt. Har väl bränt en och en annan plåt med bullar för att jag har stått och pratat med gästerna, men det är inget värre missöde än så som har hänt. Så vi får nog konstatera att det har varit en mycket lyckad premiär.

Nu går vi in i höst- och vintervilan och då ska man ta det lugnare, njuta av skörden och andas in den klara luften. Så småningom känner man den vanliga lunken som trivsam och harmonisk och då passar det väl bra med en liten utflykt, kurs eller ett matäventyr?

Här på Jossans café händer det hela tiden saker; vi ska sätta in en vedeldad stenugn, förbättra trädgårdslandet till nästa säsong och utveckla kursverksamheten samt cateringen.

Så håll koll på instagram, facebook och här för vi lägger ut nyheter undan för undan.

Välkomna till en rofylld, utvecklande och mysig höst på Jossans gårdsbutik och café!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Post

PremiärdagenPremiärdagen

Vilken succé!. Många goa gäster kom och fikade och åt idag i trädgården. Jag hade fullt upp hela dagen. Det var verkligen roligt! Jag tror att många uppskattade lugnet och

READ MOREREAD MORE