Premiärdagen

Vilken succé!. Många goa gäster kom och fikade och åt idag i trädgården. Jag hade fullt upp hela dagen. Det var verkligen roligt!

Jag tror att många uppskattade lugnet och de goda bullarna, samt att få vara ute och unna sig en fika utan att vara orolig för att bli smittad av covid-19.

Hoppas att mitt tänk om ekologisk och hållbar utveckling också uppskattas av mina gäster. Baksidan av mitt koncept är att det blir dyrare att fika och äta ekologiskt och närodlat, men ifall man mäter vitaminer per kilo föda så kanske det blir lättare att förstå tänket.

När man odlar ekologiskt kan man inte räkna med samma avkastning helt enkelt, lite av skörden går bort tack vare små söta skadeinsekter osv. Men det är det värt tycker jag!

Och att få stänga av mobilen en stund och njuta av naturen, djuren, fikat och den goda maten/fikat kan vara värt en extra slant. Eller?

Nu hoppas vi på fint väder de fortsatta dagarna så att jag kan hålla trädgårdscaféet igång. Vill inte äventyra någons hälsa.

Varmt välkomna till min trädgård och gårdsbutik.

Kram,

Josefine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Post

SeptemberSeptember

Vilken händelserik sommar! Tack till alla som har varit och gästat oss i sommar och till alla er som hade tänkt att komma men något kom i vägen. Det är

READ MOREREAD MORE