Nyheter från Jossans gårdsbutik

Det är mycket som har hänt på kort tid. Helt plötsligt kom covid-19 och förändrade hela vår värld. Vi har alla fått tänka om rejält mycket. Hålla socialt avstånd och skydda de mest sköra i vårt samhälle.

Vi på Jossans gårdsbutik & café fick precis som alla andra panik och tänkte att nu kan vi inte öppna i vår. Vi får vänta och se vad som händer, men sedan har vi börjat fundera lite allteftersom tiden har gått och tänker nu att vi kan öppna vårt trädgårdscafé med bordsservering och beställningar från butiken med hemleverans.

Så vi öppnar 1 juni med trädgårdscafé och bordsbeställning och vi har leverans eller hämtning av gårdsbutikens varor. Vi kommer ut till dig med det du har beställt.

Välkomna!

P.S Vår fina tupp Ture har tyvärr dött, men lilla Bibbi ligger och ruvar på ägg, så förhoppningsvis får vi nya fina små kycklingar i början av maj (5:e är de beräknade till men ni vet ju hur det är med nedkomster).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Post

PremiärdagenPremiärdagen

Vilken succé!. Många goa gäster kom och fikade och åt idag i trädgården. Jag hade fullt upp hela dagen. Det var verkligen roligt! Jag tror att många uppskattade lugnet och

READ MOREREAD MORE

Semester?Semester?

Frivillig eller ofrivillig? Ja, ofrivillig för min del. Sjukgymnastens rekommendation: vila armarna och göra övningar samt stretching. Men å andra sidan känns det välbehövligt innan hösten och vinterns upptåg sätter

READ MOREREAD MORE