Nyheter från Jossans gårdsbutik

Det är mycket som har hänt på kort tid. Helt plötsligt kom covid-19 och förändrade hela vår värld. Vi har alla fått tänka om rejält mycket. Hålla socialt avstånd och skydda de mest sköra i vårt samhälle.

Vi på Jossans gårdsbutik & café fick precis som alla andra panik och tänkte att nu kan vi inte öppna i vår. Vi får vänta och se vad som händer, men sedan har vi börjat fundera lite allteftersom tiden har gått och tänker nu att vi kan öppna vårt trädgårdscafé med bordsservering och beställningar från butiken med hemleverans.

Så vi öppnar 1 juni med trädgårdscafé och bordsbeställning och vi har leverans eller hämtning av gårdsbutikens varor. Vi kommer ut till dig med det du har beställt.

Välkomna!

P.S Vår fina tupp Ture har tyvärr dött, men lilla Bibbi ligger och ruvar på ägg, så förhoppningsvis får vi nya fina små kycklingar i början av maj (5:e är de beräknade till men ni vet ju hur det är med nedkomster).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Post

PremiärdagsPremiärdags

Det börjar närma sig öppningsdagen. Jag har satt torsdagen den 4 juni som första dagen man kan komma och njuta och fika. Det blir möjligt att komma och fika samt

READ MOREREAD MORE

SeptemberSeptember

Vilken händelserik sommar! Tack till alla som har varit och gästat oss i sommar och till alla er som hade tänkt att komma men något kom i vägen. Det är

READ MOREREAD MORE